Automobilių Grandinės Testeris Saugi Ir Patikima Aukštos Įtampos Laidus Testeris Žvakę, Vielos Ritė Detektorius Priemonė, Skirta Transporto Priemonių Tikrinimo Ir

Automobilių Grandinės Testeris Saugi Ir Patikima Aukštos Įtampos Laidus Testeris Žvakę, Vielos Ritė Detektorius Priemonė, Skirta Transporto Priemonių Tikrinimo Ir Nuotrauka 0 Automobilių Grandinės Testeris Saugi Ir Patikima Aukštos Įtampos Laidus Testeris Žvakę, Vielos Ritė Detektorius Priemonė, Skirta Transporto Priemonių Tikrinimo Ir Nuotrauka 1 Automobilių Grandinės Testeris Saugi Ir Patikima Aukštos Įtampos Laidus Testeris Žvakę, Vielos Ritė Detektorius Priemonė, Skirta Transporto Priemonių Tikrinimo Ir Nuotrauka 2 Automobilių Grandinės Testeris Saugi Ir Patikima Aukštos Įtampos Laidus Testeris Žvakę, Vielos Ritė Detektorius Priemonė, Skirta Transporto Priemonių Tikrinimo Ir Nuotrauka 3 Automobilių Grandinės Testeris Saugi Ir Patikima Aukštos Įtampos Laidus Testeris Žvakę, Vielos Ritė Detektorius Priemonė, Skirta Transporto Priemonių Tikrinimo Ir Nuotrauka 4 Automobilių Grandinės Testeris Saugi Ir Patikima Aukštos Įtampos Laidus Testeris Žvakę, Vielos Ritė Detektorius Priemonė, Skirta Transporto Priemonių Tikrinimo Ir Nuotrauka 5

Automobilių Grandinės Testeris Saugi Ir Patikima Aukštos Įtampos Laidus Testeris Žvakę, Vielos Ritė Detektorius Priemonė, Skirta Transporto Priemonių Tikrinimo Ir

  • (0 Atsiliepimai)

€3.51 €2.52

(SKU: w70714)

Aprašymas:

Automobilių Uždegimo Testeris turi aukšto ryškumo šviesos lemputes, ir skaidriais langais, todėl jis yra lengvai stebėti testo rezultatus.Jis gali būti naudojamas patikrinti, uždegimo žvakės, ritės, ir grandinės išjungikliai.

Specifikacija:

Transporto Priemonės Tipas: Lengvasis Automobilis

Specialios funkcijos: automobilio uždegimo indikatorius

Įtampa: 12V

Medžiaga: Aliuminio

Ilgis: apie 12.2 cm/4.8 colių

Skersmuo: apie 1 cm/0,4 colio

Produkto svoris: apie 30g

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Uždegimo Bandymo Pen

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Su Juostinėmis dvišakės (Bifurkacinės) Baigiasi: Juostinėmis dvišakės (bifurkacinės) baigiasi mūsų Auto Uždegimo Testeris leisti didesnį švino-iki-priemonė kontaktai.Tai yra labai patogu.

2.Lengva Stebėti Bandymų Rezultatai: Automobilių Kibirkštis Testeris turi aukšto ryškumo šviesos lemputes, ir skaidriais langais, todėl jis yra lengvai stebėti testo rezultatus.Ji yra labai praktiška.

3.Turėti tiksliau Bandymo Rezultatai: Su grioveliais pabaigos, mūsų Uždegimo Bandymo Pen leidžia didesnę kontaktai vielos priemonė tikslesnius rezultatus.

4.Lengva Nešti: Automobilių Grandinės Testeriai yra patogesnis nešiotis ir naudoti, be jokių laidų.Tai esminė priemonė, skirta transporto priemonių tikrinimo ir techninės priežiūros.

5.Plačios Programos: Automobilių Uždegimo Testeriai yra plačiai naudojami.Jis gali būti naudojamas namuose, garaže, ar laboratorija.Ji gali išbandyti, uždegimo žvakės, ritės, ir grandinės išjungikliai.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Sertifikavimo: Nėra

 

Palikite Savo Citata