Vario Folijos Juosta 50mm x 30M EMI Ekranas Laidžių Klijų Elektros Remontas,Sraigė Kliūčių Juosta Gitara

Vario Folijos Juosta 50mm x 30M EMI Ekranas Laidžių Klijų Elektros Remontas,Sraigė Kliūčių Juosta Gitara Nuotrauka 0 Vario Folijos Juosta 50mm x 30M EMI Ekranas Laidžių Klijų Elektros Remontas,Sraigė Kliūčių Juosta Gitara Nuotrauka 1 Vario Folijos Juosta 50mm x 30M EMI Ekranas Laidžių Klijų Elektros Remontas,Sraigė Kliūčių Juosta Gitara Nuotrauka 2 Vario Folijos Juosta 50mm x 30M EMI Ekranas Laidžių Klijų Elektros Remontas,Sraigė Kliūčių Juosta Gitara Nuotrauka 3 Vario Folijos Juosta 50mm x 30M EMI Ekranas Laidžių Klijų Elektros Remontas,Sraigė Kliūčių Juosta Gitara Nuotrauka 4 Vario Folijos Juosta 50mm x 30M EMI Ekranas Laidžių Klijų Elektros Remontas,Sraigė Kliūčių Juosta Gitara Nuotrauka 5

Vario Folijos Juosta 50mm x 30M EMI Ekranas Laidžių Klijų Elektros Remontas,Sraigė Kliūčių Juosta Gitara

  • (2 Atsiliepimai)

€28.94 €20.26

Žymos: emi led, pusės vario juosta, star lipnia juosta, Vario Folijos Juosta, occ vario folija, laidžios gumos fortepijonas, saugos sidabro juosta, juoda juosta 3m, skarda padengta vario folijos juosta, pakreipus tualeto sėdynės.

(SKU: w73466)

UNIVERSALUS-Turintys daug įvairių paskirčių.Mūsų varinės juostelės turi daug įvairių programų, ir yra ypač rekomenduojama atlikti šias užduotis: ELEKTROMAGNETINIS ekranavimas, apsauga nuo sraigių, elektros remontas, apdaila, amatai ir pan.

EMI EKRANAVIMAS - Jei norite apsaugoti savo techninę įrangą nuo elektromagnetinių trukdžių, iš šurmuliuos gitaros, kompiuterių laidai, varinė juosta yra paprastas ir greitas sprendimas.

APSAUGA NUO SRAIGĖS IR ŠLIUŽAI - Tiesiog patraukite žiedą aplink savo augalus ir vario natūraliai saugo sraigės ir šliužai ne savo noru.Ypač stipriu lipnios pusės leidžia lengvai įdiegti beveik visur ir neišsprendžiamų net labiausiai siaubingas oras

Į laidžių klijų vario juosta turi plačią: EMI gitara ekranavimas, sraigė-repelentas, litavimo, popieriaus sluoksnių, švietimo pagalba, elektros remonto darbai, namų remontas, klijavimas, apdaila, amatai ir pan.

Į lipnios vario folijos juosta yra labai lengva forma ir formos.Juostos gali būti lengvai pjaustomos su pora buitinės žirklės.(Nėra komplekte)

Taikymo temperatūra: -100 laipsnių Celsijaus ~ 120 Celsijaus

Spalva:vario

Medžiaga:varis

Dydis:Plotis: 50mm

ilgis: 30m

Storis: 0,05 mm

Pakuotės Turinys:

1 x roll vario lakštų juosta

Pastaba:

Atsargiai nupjaukite vario juosta kaip juostos yra pagaminti iš plono metalo, kaip popieriaus.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Sertifikavimo: Nėra
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

 

    Atsiliepimai:


  • reviewer-1
    Anonymous - 2022-09-10
      5

    Viskas atitinka aprašymą. Labai greitas pristatymas. Geras pakavimo. Labai ačiū!

  • reviewer-1
    Anonymous - 2022-08-29
      4

    Šis produktas, nors ir susideda buvo pristatytas I ne gavo mano adresą, susisiekiau su office (vežėjas) čia Brazilijos, bet negavęs jokio atsakymo priežastis, kodėl kitą pirkti tą patį produktą. Tačiau visi gerai žinome, Q buvo ne klaida D vaikinai.

Palikite Savo Citata